HELT Texas…

Jeg lever i en film verden. Seriøst… Du vet, når du ser på amerikanske filmer og tenker, yeay right…kanskje en smule overdrevent eller?! Vel, DET ER IKKE DET! Det er faktisk akkurat slik det er her…akkurat som i filmene! Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne for å forklare og komme med eksempler, det er nesten som om man bare må oppleve det selv.

Alt er stort i Houston, absolutt alt! Bilene er bare size «overdreen manndomsforlengere», fotballmammaene er faktisk fotball mammaer og de kjører rundt med Starbucks kaffen på dashbordet, stickers (I am a proud Bulldog mum) på bilene, snacksne sko og motiverer sine barn opp og frem. Et beskjedent hus er 300 kvadratmeter med bare fire soverom, alle med egne bad, og walk in closet. Og alle nabolag får deg automatisk til å tenke på «Frustrerte Fruer». Faktisk slik er det her at om du ikke har walk in closet i ett rom så defineres det som ett «study» og er for den vanlige amerikaner ikke brukanes til å være soverom. Ikea kleskap er med andre ord en mangelvare, her kommer ingenting flatpakket.

Matbutikkene er ikke små kiwi butikker, med enkel valg om du vil ha loff eller grovbrød, de er enorme varehus, med brede gangveier hvor du kan passere med din doble shopping vogn. Om du kommer til enden av gangveien føler du faktisk for å begynne å se etter rundkjøringer eller fotgjengoverganger, for du kan umulig være inne i en butikk. Utvalget er så rikt at det tok meg 2.5 time på min første handletur…på den tiden hadde både jeg og ungene blitt sultne så vi hadde spist ett par bagels, drukket en kopp Starbucks kaffe (på str med Norges største tekopp), åpnet nøtteposen, hatt tissepause og vurderte amme muligheter.

Ett stykk vanlig shopping vogn i Texas.
Ett stykk vanlig shopping vogn i Texas.

Vaskemaskinene…la meg nevne hvitevarene. Vår vaskemaskin ser ut akkurat som i film…og den tar ca 20 kg med klær. Jeg mener…hvem eier 20 kg med klær som kan være skitne på en gang, jo… de med «walk in closet’s» som er på størrelse med soverommet mitt i Norge gjør tydeligvis det. De er også super effektive og vasker alt av klær på under halvtime?! Hvordan klarer den det?! Jeg aner ikke…men alt blir rent.

Skolebusser, Halloween, store mennesker, ufattelig spreke mennesker, fire felts veier, Fast Food, automatgir, Svømmebasseng, Starbucks, Walmart, customer service…Houston has it all, og jeg gleder meg til å fortelle dere alle om alt. Dette blir bare en liten shot av alt, siden jeg ikke er helt inne i bloggingen min for tiden. Men mer kommer og da lover jeg underholdning. Until then…happy Halloween!

WP_20151025_16_49_11_Pro

Kunstneren
Kunstneren
Datter som skulle være hest/zebra ombestemte seg selvfølgelig og tok helle søsteren sitt tiger kostyme.
Datter som skulle være hest/zebra ombestemte seg selvfølgelig og tok helle søsteren sitt tiger kostyme.
Halloween Selfie...på do...
Halloween Selfie…på do…
Advertisements

2 thoughts on “HELT Texas…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s