Breakdown på flyplassen

I to dager nå har vi lidd på dette luksus hotellet fordi takoradi flyplass har bestemt seg for å legge ned for noen dager og ingen vet når de kan starte opp igjen. Normale folk ville nok bare kjørt de tre timene dette tar, men Schlumberger tillater ikke dette, grunnet sikkerhet, så vil pent bare nøye oss med luksus noen dager ekstra…livet for Frøken Engen (her Mrs Price, noe som gjør at jeg konstant overser folk som roper på meg) er hardt 😉 blogger fra telefonen nå
.kommer tilbake med mer info 🙂 ha en flott dag!

Advertisements

One thought on “Breakdown på flyplassen

  1. Oh dear -must be very frustrating ;(! So how are you filling your time?
    Grannie is still with us and not feeling the best. We are very much hoping to get out on the boat this weekend, weather permitting. So looking forward to seeing you both in June. Danielle and Bens new house is just gorgeous! Noah really loves his new room and Danielle’s favourite thing is the washing line:) xx

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s