Møt Bonnie, Isjias nye lekekamerat?

Påsken i Ghana er full av farger og smilende mennesker, egentlig så er det hverdagen i Ghana. Men nå i påsken så kommer det musikk fra hver eneste krinkelkrok, alle er pyntet opp med nydelige spraglende klær og alle er smilende fornøyd fordi Jesus døde på korset for de. Hyllesten til Gud innebærer at folk må ta fri fra jobben, noe som gjør at min kjære samboer jobber den irske ræ*** av seg dessverre. Nå er det nesten bare han på kontoret og verden stopper ikke å gå rundt selv om vi har satt disse dagene som høytid. Likevel så fikk vi en kveld sammen i går og da dro vi på besøk til Essipon, og Hedda og JIB. Taxi sjåføren vår hadde en bil med skjeve ryggstøtter, inte fungerende speedometer eller tankmåler. Etter 45 minutter i en taxi som stoppet for å plukket opp mat til sjåføren og fylle bensin kom vi fram til ett lite skandinavisk ferieparadis. Det var deilig å komme seg vekk fra byen litt.

Bonnie (fra Bonnie and Clyde). Jeg mener hun bør hete Lumbago eller noe...får tenke på det

Når vi kom mot huset ble vi møtt av en liten glad valp som bjeffet litt mot nykommerene og logret lystig med halen, jeg var solgt. Hedda tutlet bort til meg og forklarte at dette var en valp som hun hadde funnet på stranden og tatt vare på nå de siste månedene (valpen er 15 uker). «Vil dere ha den når vi drar?» spurte hun lystig…Adam kom med ett dypt sukk og sa: «Shit, I was afraid of that!». Fra det sekundet hadde jeg valpen i mine hender og holdt den som om den var en baby. Den har verdens største ører, en liten, tynn kropp og ser ut som en blanding av hver eneste hunderase som kan oppdrives. Den er ikke vakker, som Isjias, men den har absolutt sjarm! Jeg prøvde så godt jeg kunne å være hard og si at jeg tror ikke dette går siden vi har en katt som skal komme ned hit og vi kommer til å reise en del. Men klarer ikke å slutte å tenke på den lille søte hunden som blir forlatt om noen måneder…JEG VIL HA DEN!! Og det verste er, jeg vil ikke vente til vi har fått i orden huset osv, jeg vil ha den i dag (skjønner ikke hvorfor Adam mener jeg ikke har tålmodighet?!) ! Det er nå jeg kjeder meg, ikke om tre uker (begynner på jobb i morgen). Jeg vil, jeg vil, jeg vil!! Har aldri sett for meg at jeg kom til å ha en hund som ser slik ut, eller som jeg kan putte i lommen, men tanken begynner å vokse på meg nå. Tror dette er hva man kan kalle «nesting».

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s