Hvem leser bloggen min?

IT verden har kommet langt og jeg er nå blitt så teknisk at jeg har klart å smekke sammen denne bloggen 🙂 De siste dagene har jeg også klart å finne fram til statestikken for bloggen og får nå opp rapporter for hvor i verden leserne mine kommer fra. Jeg er overrasket (og kjempeglad) for å se at folk følger meg fra USA, Sør Amerika, Australia, Nederland, Frankrike osv osv. Men siden jeg er så nysgjerrig anlagt lurer jeg selvfølgelig på hvem alle disse menneskene er. Har dere kanskje deres egne blogger som dere kan sende meg en link til? Hadde satt utrolig stor pris på om dere legger igjen en liten «note» om hvem dere er eller bare sende meg en mail. Jeg synes det er veldig kjekt å lese andre sine blogger, så send gjerne en link!

God påske og ikke gjør noe som ikke jeg ville gjort 😉

LadyGhana

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s