Jeg jobber!

God morgen alle sammen.

Har vært våken i to timer etter at Mario fra Adams jobb har ringt med problemer i hele natt…en fyr som ikke kom seg ut på riggen, en mekaniker som ikke gjorde som han skulle, en båt som kom med feile skruer…oh joy, Bli sammen med en vellykket mann viser seg om å ha ett spedbarn i samme rommet som deg. Jeg kan bare ikke huske å ha hatt denne diskusjonen om at jeg var villig til å gi fra meg nattesøvnen for opplæring av driften av oljerigger.

Så, siden jeg ikke er så flink til å være bak en sterk mann og heller vil være foran i løypen så har jeg vært rundt og spurt etter jobber de siste dagene. Det har høstet resultater og jeg har begynt å henge (ikke fått ansettelsespapirer enda så jeg «henger» vel mer rundt enn jobber) rundt på Supermaritim i Takoradi. Dette er ett vellykket shipping firma her i Takoradi og jeg synes det er artig å se hvordan denne verdenen fungerer. Men jeg tror neppe jeg kan komme lengre vekk fra kiropraktikken så jeg har ofte en følelse av å svikte mitt kall i livet 😦  Men det er noe å gjøre om dagene, så jeg har store planer om å henge der litt til før jeg bestemmer meg for å bli eller ikke. Jo mer jeg er rundt omkring, jo flere folk møter jeg, jo flere historier kommer og jeg får ett større nettverk.

Hadde en fantastisk morsom dag i går, og historien om Nina på kaimøte med 40 afrikanske menn kommer snart.

Advertisements

3 thoughts on “Jeg jobber!

      1. Jeg kan når som helst, er på valkyrien som ligger i København og går vakt ombord hele påsken. Send meg en sms så avtaler vi skype. 004792691638

        K

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s