Fakta fra Afrika

Det er ikke alltid lange historier som er de beste. Her kommer bare korte hverdagslige små detaljer fra Afrika 🙂

Jeg har snakket med Moses om disse genmanipulerte sneglene som jeg så på markedet. Han kunne fortelle at de avles nord i landet og blir hentet ned for salg her. De  seige, slimete krypdyra spiser kokosblader og nyter livet i små avlbur før de ender sine dager på bålet. Yammi!

På vei hjem fra jobb kunne Adam fortelle at han så en lilla malt høne…yepp, en sprayboks malt lilla høne fløy rundt på gatene her, stolt (som en hane), og så ut som han hadde fått på se keiserens nye klær. Samme Moses, vår kjære sjåfør, kunne her fortelle at dette er noe Afrikanere gjør for at ikke hønene skal bli tatt av hauken. Jeg er ikke helt sikker på om jeg vil tro Moses på denne her så jeg måtte googlet «painting hens Africa», and what do you know?

Dette er altså hva jeg finner ut om den saken, ikke mye som backer opp historien til Moses, men heller ikke noe som forklarer hvorfor noen skal bruke verdifull maling på å male en stakkarslig høne lilla for gøy. Så jeg må grave dypere. Sherlock Holmes personligheten min tar kontroll og jeg søker på «lilla høne»…for du ser Watson, jeg antok fort at det ikke var fargen på malingen som var viktig, men faktumet at hønen var malt. Ved nærmere google kan det virke som om dette var feil og at om man vil lese om malte fugler så må man søke på fargen deres. Jeg fant faktisk ut at det finnes lilla orginale høner. Men dette er «swamphens» som lever i Thailand og skal ikke finnes her på flukt fra falleferdige biler og i tørr sand.

Google forteller meg også at jeg kan få kjøpt Purple Ribbon Hen Night Stash og at det til og med finnes en Purple Hen Vineyard Winery!! Now we are talking… den vinen bare MÅ jeg ha 🙂 Så om Moses har rett, Adam så syner eller swamphøna har flydd i blinde så har jeg hvertfall en kjempegod grunn til å prøvesmake alle viner og alkoholoer Purple Hen Vineyard har klart å produsere 🙂

En annen (nyttig for noen) info som jeg kan komme med fra ekvator er at her får man kjøpt Viagra over disken på apoteket. Man kan faktisk nesten ikke unngå det, da det står på disken som om det skulle vært tyggis. Jeg regner derfor med at kjøpmannen har sett at behovet er der, da jeg kan fortelle at her finnes det en god del Obruni bestefedre som går hånd i hånd med en vakker ung 18 år gammel negresse. Disse har selvfølgelig møttes over en dyp konversasjon på ett av de mange kunst(?)galleriene her og funnet ut at de har mange av de samme interessene og er soulmates. Jenten er selvfølgelig veldig moden for alderen og har ingen problemer med å finne tonen med en som kunne vært hennes oldefar. Opplæringen som jeg har hører på jentedo på utestedene om hvordan dra i land storfisken stemmer selvfølgelig ikke. Ekte kjærlighet er uten grenser, også aldersgrenser, så de gifter seg og lever lykkelige i alle sine dager.  Siv Stubsveen, du får bare finne fram radiostemmen din igjen, for her nede er det plenty av rosalykkelige par som trenger deg til å viske dem i søvn om lykkelige tider, så ikke småjentene blir så mørkredde.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s