Rose vin og litt sol!

Noen dager er ikke like bra som andre og i dag er jeg faktisk litt smådeppa uten noen som helst grunn. Jeg har en liten mistanke om at noen har sluppet ned hormonpiller i vannet mitt, for jeg har ingen grunn til å være en humør jojo som dette. Solen skinner, jeg har fått veldig positiv tilbakemelding etter ett jobbintervju jeg hadde i går, Adam begynte ikke før ni på jobb i dag (vi hadde faktisk frokost sammen) og Adams sjåfør viste meg ett supermarked der jeg faktisk kan få det meste. Så hvorfor er jeg på denne denne latterlige humør-heisen?!?! Siden jeg ikke klarer å finne ut av det så fant jeg heller ut at det er best å kurerere det. Så jeg har fått Moses til å kjøre meg til ett slags vinmonopol der de hadde ett utvalg av ca tre typer vin (overflod), jeg kjøpte en av hver, og har nå bestemt meg for å gjøre lørdag 31.mars til Ninas feriedag. Så nå skal jeg sippe rosevin ved bassenget av hotellet, mens jeg svetter ut mine siste dråper energi og bare slappe helt av. Lese en god bok av Ken Follett som jeg kjøpte brukt av en hyggelig mann på gaten og vente på at Adam kommer hjem i kveld. Jeg satser på at  når den tid kommer så er humøret på topp eller jeg har gått over i dyp søvn på solsengen…ingen av de delene er negativ 🙂 haha..ha en fantastisk lørdag alle sammen. Hakuna Matata 🙂

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s