Primani i Afrika

I dag gikk jeg inn i en litt fashionable «butikk», noe som betyr ett lite rom på ca 5 kvadratmeter, der det hang undertøy og bikinier på rekke og rad. Jeg skummet gjennom stativene da jeg har opparbeidet en trang og ett behov for mer badetøy, det er det enste jeg bruker her. Jeg så meg litt rundt, gulpet på en flaske vann jeg kjøpte av en forbipasserende «butikk på hodet» dame og spurte etter prisen. Den var høy!! Jeg, som er blitt ganske tøff i forhandlingen nå, nektet for at dette kunne være prisen og hun kunne fortelle meg at dette var veldig dyre klær, very fashionable! Jeg kunne jo ikke krangle på det, siden jeg ikke hadde vært her før, men tok likevel en titt på merkelappen for å se om dette var impotert victoria secret eller noe snadder. Da skulle da virkelig dama få pengene sine!

Haka datt da jeg i min villeste forbauselse så det lyse mot meg: PRIMARK. Jeg måtte le og så nå at det hang smykker, sko og undertøy fra tidenes billigbutikk kjede i England (for nordmenn så kan dette kalles «biltema» for klær). Jeg humret litt for meg selv og takket for titten før jeg kom steg «ut» av butikken. Hurra meg rundt for Primark altså, de imponerer 🙂

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s