Nattdrama og rett til beach lunsj i Bosua

Har hatt en deilig dag med sol og varme, lunsj med SSA i Bosua og body boarding i havet. Ikke verst etter den natten vi hadde…

Oppdateringer fra Takoradi

 

 1. Vi har oppdaget at ikke all mat er laget for å fordøyes. Tydligvis så er det noen som tror at alle har en stålmage som meg som ikke vil la en eneste kalori gå verken rett opp eller rett ned igjen uten å plantes på sidefleset. Magen min er i konstant krisemodus og kjemper bittert for å dra ut hver eneste energibit fra hva jeg spiser…Adam sin mage derimot, stakkars mann. Hans mage jobber tydligvis overtid så da ble det tur til sykehuset for å beholde veskenivået i kroppen.
 2. Bassenget her vaskes noe som gjør at man ikke får kjølt seg ned i lunket vann (holder 38 grader)…tviler på jeg får noe medlidenhet fra noen her eller?
 3. Nina klarer å flytte til Ghana uten solbriller. Jakten har vært stor, men nå har vi faktisk løftet på hvert bidige klesplagg her på soverommet og jeg må innse at jeg har vært hjernedød under pakkingen. Jeg har rundt 12 par solbriller og ingen av de er med i bagasjen…hvordan er det mulig?
 4. Jeg har lyst på en geit, der er så søte her de løper rundt, men etter samtaler med innfødte så kan de fortelle meg at det er de dummeste dyrene på denne jord, urinene deres stinker, de bææær altfor mye og ikke vært jordet de beiter på…så det ble kraftig nedstemt av min andre halvdel.
 5. Hadde en meget interresant samtale med kelneren min i dag (se tidligere historier for å høre om hva jeg synes om servicen her).
 • Meg: What is in this salad?
 • Proffesor kandidat: Everything!
 • Meg: ok, so is it meat in it?
 • PK: yes
 • Meg: chicken?
 • PK yes, and beef.
 • Meg: so it is chicken and beef in the same salad.
 • PK: yes Madam.
 • Meg: ok, can I have one of those?
 • PK: which one?

Her blir jeg stående som ett spørsmålstegn siden det er EN salat på menyen og jeg var overbevist om at vi hadde snakket godt om denne i fem minutter allerede. Men Professor Kandidaten forsvinner ut på kjøkkenet og 45 minutter senere så kommer det altså en salat på bordet.Eller om dette kan kalles salat så spiser jeg solhatten min, det var søren ikke rart han sa everything…Gode GUD, denne salat hadde cheddar ost, tomatbønner, salat, bokskinke, bokskjøttdeig, kylling, tomater, majones og alt mulig annet udelikat du kan putte på ett fat og kalle det mat. Ved siden fikk jeg ett brød jeg kunne drept en okse med så jeg var rimelig skuffet der jeg satt. Heldigvis så har jo Adam sin mage gått i streik så jeg fikk meg en bit av pizzaen hans. Ikke det at den var fantastisk, men alt var bedre enn rølpet som lå som ett oppgulp på fatet mitt.

 

Geitekillingen som dro til stranden for å gjøre seg feit.
Klar for kiting...enda uvitende om at vi har glemt pumpen
Alltid blandt ungene i stedet for de voksne 🙂
Adam og den tyske legen vår, Jan. Ikke helt pigg her nei.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s