Bilder fra joggerunden min.

Jeg prøvde å kjøpe flipflops til Adam på markedet. Kom hjem med for korte sko etter seksti minuttermed pruting, angrep av en hobbit av en mann, flukt fra gatepolitiet, krangling med salgsdama og solstikk.
Satt under parasollen her en dag og skulle ha meg frokost, så datt denne lille karen ned på bordet og det var som ett jordskjelv hadde rammet bordet mitt. Den var gigantisk, men utrolig vakker 🙂
Dette er ett hotell i nærheten av oss som skal bli det største og fremste i Takoradi. Jeg synes det ser mer ut som om det er skutt/bombet...de blå flisene er faktisk lay-outen på bygget.
Geiter er overalt i gaten her i Takoradi. Alle lo voldsomt når en Canadier spurte en afrikaner hvem det var som eier de...jeg skjønner ikke helt hva som var så morsomt, lurte faktisk på det samme!

På joggeruten min får jeg hver dag se hvordan de skjærer ut ulike dyr av store trestokker. Utrolig fasinerende å se hvor fort og systematisk de jobber.
Jeg kjeder meg litt til tider og eksprimenterer til og med på hårfrisyrer!!
Her handler jeg maten vår...Meny og Safari all in one 😉
Maggies gym
Gymmen som tilhører Schlumberger. Her føler jeg meg som hjemme, så lenge air con har vært på 30 minutter før jeg kommer inn døren.
Jeg har vært på jakt etter bevis om at folk har huskatter her...det er vanskelig å være forsvars advokat for den saken når man ser i butikkhyllene.

Advertisements

3 thoughts on “Bilder fra joggerunden min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s